Trænger bilen til at komme under tag og i læ for vejr og vind? Så lad LT Tømrermester ApS opføre dig en ny carport!

Carport

Bygning af carport, der passer til din bil og dit hus

Mange bilejere drømmer om en ny carport men lader det blive ved drømmen, fordi de tror, at bygning af carport er både meget dyrt og meget besværligt. Men det behøver det ikke at være. Hos LT Tømrermester ApS kan vi stå for bygning af carport, så den bliver præcis, som du ønsker det.

Mulighederne ved ny carport er mange - og du skal tage stilling til om det skal være:

 • en enkelt carport?
 • en dobbelt carport?
 • en carport med ståltag, fx buet?
 • en carport med tegltag?
 • en carport i træ eller stål, eller en kombination?
 • en åben eller lukket carport?
 • en carport der er sidehængt, dvs. fastgjort til husfacaden?
 • med nyt redskabsskur på den ny carport?

Du skal være glad for den ny carport mange år frem. Derfor sætter vi hos LT Tømrermester ApS også en ære i at give dig råd og vejledning om, hvad der kunne være den bedste løsning. Det kan jo være, at vi har set nogle muligheder ved bygning af carport, du ikke selv har set endnu?

Ved bygning af carport er det også vigtigt, at du tænker på, hvordan din ny carport bedst kan tilpasses din eksisterende ejendom. Det er oftest carporten, man ser først, når man kommer til en ejendom, så den skal signalere kvalitet. Om du ønsker den fritstående eller bygget direkte på huset, giver også nogle valgmuligheder i forhold til materialer.

Altid kvalitet - til tiden

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
 • Vi lever af tilfredse kunder

Ønsker du nyt redskabsskur ved bygning af carport?

At få opført et redskabsskur sammen med en ny carport er sjældent noget, man fortryder. Det er dejligt at få plads til alt det, der fylder andre steder – bilens vinter-/sommerdæk, cykler, haveredskaber osv. Lad os drøfte, hvilke muligheder der er for at skabe et flot og funktionelt redskabsskur ved din ny carport. Et redskabsskur kan være alt fra ganske få kvadratmeter til et større redskabsskur der også kan have plads til havemøbler, trampoliner, kummefryser med mere.

LT Tømrermester ApS tager altid udgangspunkt i dine behov, dine ønsker og dit budget. Vi hjælper dig gerne med at få styr på mulighederne for bygning af carport i forhold til lovgivningen, for det er ikke i hvad som helst og hvor som helst, du må opføre en ny carport. Bygning af carport har nogle enkle men klare regler, – vigtigst er, at carporte mellem 10-50 kvm, skal anmeldes hos kommunen, mens carporte større end 50 kvm skal have tilladelse fra kommunen. Og så er der regler om, hvor tæt man må bygge på skel.

Vi giver dig gerne et tilbud på bygning af carport

Vi kører hver dag ud i Ringsted, Roskilde, Køge og andre steder på Sjælland, og kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine ønsker til en ny carport og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 53 60 30 99 – måske er vi lige ude at bygge en ny carport, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.