Hvis du skal bruge en dygtig tømrer til nye døre og vinduer, så kontakt LT Tømrermester ApS – vi har ekspertisen.

Døre & vinduer

Montering af døre og vinduer – så de sidder, som havde de altid været der

Når man ønsker ny dør eller vindue, er det oftest fordi, huset eller ejendommens nuværende døre og vinduer har set bedre dage. De der sidder i huset i dag, kan være nogle, huset er ”født” med, og uanset at de nu er blevet utætte og utidssvarende, passer de oftest ind i eksisterende rammer og karme.

Som tømrer har LT Tømrermester ApS stor erfaring med montering, og vi kan tilpasse de nye døre og vinduer, så de sidder helt perfekt. Det kræver præcision og omhyggelighed, og det har vi. Vi får mange opgaver med montage, det kan være alt fra det lille badeværelsesvindue til udskiftning på hele ejendommen. Vi monterer typisk døre og vinduer, der er energirigtige med lavenergiruder.

Gennem årene har LT Tømrermester ApS stået for montering af vinduer og døre i alle stilarter og på alle typer ejendomme, lige fra de småsprossede bondehusvinduer til de store panoramavinduer. Uanset vinduets og dørens størrelse skal montering af nye døre og vinduer være perfekt ned til mindste millimeter. Vi er ikke tilfredse, før du er det.

Ring i dag og få et tilbud på montering af døre og vinduer på 53 60 30 99

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Nye vinduer og døre er også en økonomisk gevinst

Hvis dine nuværende døre og vinduer er meget utætte, lader de en masse varme passere direkte ud i det fri. Når LT Tømrermester ApS sætter nye døre og vinduer i, vil det ske med lavenergiruder, og det kan du mærke på din varmeregning med det samme.

Samtidig giver SKAT med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for fradrag for udgifter til arbejdslønnen ved håndværksydelser med grønt sigte, og det gælder blandt andet også montering af døre og vinduer – læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Enhver ejendom vil stige i værdi efter montering af nye vinder og døre, så uanset om du går med salgstanker, vil din ejendom se betydeligt mere velholdt ud. Det kan du glæde dig over mange år frem.

Få et tilbud på montering af døre og vinduer på 53 60 30 99 i dag