Lad os stå for din køkkenmontering – så er du sikker på et godt resultat.

Hos LT Tømrermester ApS hjælper vi også gerne dig med at forny dit køkken. Hvad enten du gerne vil have professionel hjælp til køkkenmontering eller til at få lagt et nyt køkkengulv, så påtager vi os gerne opgaven. Vi har sat mange køkkener op gennem årene, og vi ved, hvad der skal til. Har du brug for vores hjælp til køkkenmontering nær Ringsted, Køge eller Haslev, kommer vi gerne forbi dit hjem.

Køkkenmontering

Vi monterer dit drømmekøkken

Et køkken er et af de mest centrale rum i ethvert hjem. Det er her, der bliver lavet mad hver eneste dag, og her, hvor familien mødes omkring spisebordet og taler om stort og småt. Det skal gerne være en fornøjelse at være i dit køkken, og det kræver, at der er tænkt på alle detaljer.

Når vi hjælper dig med køkkenmontering, har vi fokus på detaljen. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for det endelige resultat, at vi er skarpe på selv de mindste detaljer. Det giver dit køkken den sidste finish, at alt står skarpt og er monteret helt korrekt. Passer køkkenskabet ikke helt, men næsten, finder vi en løsning, så det kommer til at passe perfekt ind i dit køkken.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Spar tid og besvær med køkkenmontering

Det lyder umiddelbart lige til at montere et køkken. Men det er det ikke altid. Det tager lang tid, hvis ikke du har prøvet det før, og er der noget, der ikke helt passer ind, kan det være svært at komme op med en brugbar og smart løsning.

Vi er helt igennem professionelle, når det kommer til køkkenmontering. Med vores brede know-how på feltet tænker vi altid i løsninger frem for i begrænsninger. Lader du os om din køkkenmontering, kan du bruge din tid på andre vigtige ting, som også skal ordnes i en husholdning.

Vi giver dig gerne et tilbud på montering af køkken

Har du spørgsmål til køkkenmontering, eller vil du gerne vide mere om vores øvrige ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver altid gerne et godt tilbud på køkkenmontering med en konkurrencedygtig pris. Du kan ringe til os på telefon 53 60 30 99 eller skrive en mail til os på info@langthjems-toemrer.dk.